MP-Kauppiaat ry

MP-Kauppiaat ry on Suomalaisten moottoripyöräkauppiaiden ja sidosryhmien yhdistys, jonka tehtävänä on kehittää ja edistää sekä tukea moottoripyöräalalla toimivien yritysten kaupallisia ja yleisiä etuja sekä edellytyksiä. Tehtävänä on myös edistää moottoripyöräilyn kasvua ja suosiota Suomessa. Yhdistys on perustettu vuonna 1995.

MP-kauppa.fiLataa tästä painike ja lisää omille sivuillesi. Linkitä osoitteeseen www.mp-kauppa.fi.

Uusi käytettyjen ajoneuvojen myyntikanava MP-kauppa.fi on yhdistyksemme jäsenien palvelu. Täältä kuluttaja löytää helposti ja luotettavasti ne ajoneuvot, jotka ovat myynnissä Suomalaisilla järjestäytyneillä moottoripyöräkauppiailla. Palvelu on helppokäyttöinen ja kuluttajaystävällinen. Kun oikea ajoneuvo on löytynyt, saa ostaja helposti yhteyden myyjään ja myyjä ostajaan. Kaupanteko on näin helppoa ja luotettavaa, eikä vaihtoajoneuvokaan ole ongelma. Rahoitus järjestyy aina helposti ja edullisesti sekä kauppaan kuuluu aina vähintään kuluttajasuojalain mukainen takuu.

Palvelusta löytyy kaikkia moottoripyöräalaan kuuluvia ajoneuvoja eli moottoripyöriä, mopoja, mönkijöitä ym. Valitse siis nyt omasi laajasta valikoimasta ja ota rohkeasti yhteyttä myyjään.

MP-kauppa.fi – Täällä Laatu Pyörii